B&B
The Butcher's Wife

Welkom in Brugge

The Butcher's Wife is een luxe Bed & Breakfast in het hartje van Brugge. Onze B&B is gelegen in een historisch pand, op een boogscheut van de markt, op wandelafstand van de winkelstraten en vlakbij alle toeristische bezienswaardigheden die Brugge te bieden heeft.

De kamers, waaronder elegante suites en luxekamers zijn uniek en beschikken over alle hedendaagse comfort. Een luxueuze, charmante en romantische inrichting, de perfecte plaats om uw bezoek aan Brugge nog aangenamer te maken en tot rust te komen.

Elke kamer is voorzien van Wi-Fi, een flat screen tv, Nespresso koffie en kwalitatieve verzorgingsproducten. Alles om uw verblijf nog aangenamer, luxueuzer en ontspannend te maken. Na een heerlijke nacht kan u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het luxueuze ontbijt samen met een glaasje champagne. Overdag is het mogelijk om gratis koffie of thee te benutten in het salon van de B&B op de benedenverdieping, ook kan er ook onze honesty bar vinden om even te genieten of tot rust te komen.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en u te laten genieten van onze gastvrijheid

Sorry, adults only. Onze kamers bieden geen mogelijkheid tot het opvangen van kinderen of huisdieren.

Parkeergelegenheid is er in nabij gelegen parkeergarage ‘Biekorf’.

 

De prijzen zijn alle taksen en belastingen inbegrepen, onder voorbehoud van een wijziging van de wetgeving inzake BTW en/of citytax of de toevoeging van een nieuwe taks waaraan de levering van onze diensten zou worden onderworpen. Elke stijging van de taksen en belastingen zal onmiddellijk worden doorgevoerd in de prijzen.

PARKING BIEKORF